Croatian English French German Italian Russian Spanish Swedish

4Dportal.com Facebook Profil4Dportal.com Twitter4Dportal.com YouTube kanal4Dportal.com RSS

A+ R A-

Donacije za 4Dportal.com

23318

Nakon dvije godine ponovo pokrećemo donacije. Želimo se ovim putem zahvaliti svima koji su nas do sada podržali jer su nam dospjela donirana sredstva uvelike pomogla u nastavku rada 4Dportala.

Kako svaki web portal iziskuje vrijeme, rad i trud da bi čitatelji dobili kvalitetne informacije koje nisu dio mainstream medija, tako iziskuje i troškove web hostinga, odnosno najma prostora na serveru. Ovim putem pozivamo sve koji nas žele podržati u radu da doniraju željeni iznos. Donirati se može putem PayPal-a koji nudi siguran način online plaćanja.

Unesite željeni iznos:


 

HVALA!

 

Sažetak

Od početka rada 4Dportala 11.9.2009. uspjeli smo okupiti poznate kolumniste, uz tadašnjeg glavnog urednika Ratka Martinovića koji se posvetio istraživanjima i objavljivanjima autorskih članaka, te je napravio mnogo intervjua s poznatim ličnostima kao što su David Icke, Krešimir Mišak, Drago Plečko, Tony Samara, Rick Simpson, Max Igan, Semir Osmanagić i drugi.

Snimili smo nekoliko serijala gdje se Ratko podvrgnuo nekim alternativnim pothvatima kao namještanje atlasa i pokazao (dokazao) da to isto možete učiniti i Vi. Također smo postigli veliku popularnost i medijsku pozornost, kako od naše brodske televizije SBTV koja redovito prati naše događaje (predavanja), te općenito rad 4Dportala, tako i radija Sove te Nove TV koja nas je kontaktirala i pozvala nas na snimanje reportaže za emisiju Provjereno (Ukleta kuća > Lukavec Posavski > Provjereno (NovaTV) i Ratko Martinović (4DPortal) i Subliminalne poruke - Provjereno > Ratko Martinović kao demonstrator). Ratko je gostovao dva puta u popularnoj emisiji Na rubu znanosti gdje su teme bile "Subliminalne poruke - Okultna simbolika i društveni inženjering" i "Mitska zemlja Mu".U istoj emisiji je gostovao i naš kolega Goran Kolarić koji je obradio temu "Parapsihološki ratovi".

Jednu reportažu o subliminalnim porukama snimila je i Nova TV kod nas gdje je Ratko objektivno objasnio taj pojam, a gdje smo također imali priliku pokazati gledateljima iscrpan članak Kontrola Illuminata i subliminalne poruke. Ratko je ove godine uspio izdati i svoju prvu knjigu pod nazivom "Subliminalne poruke".

Jedino što se u ove dvije godine promijenilo je to što Ratko više nije glavni urednik 4Dportala, pošto se preselio u Zagreb gdje je svoje istraživanje i rad nastavio na portalu Nexus - Svjetlost, a također piše kolumne za Večernji List i Brod Portal.

Zadnjih nekoliko godina 4Dportal je medijski pokrovitelj međunarodnog sajma alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti MYSTIC. Također smo sklopili i suradnju s firmom Herbio Puls d.o.o. iz Velike Gorice gdje možete naručiti proizvode od konoplje putem online obrasca na 4Dportalu.

Sve u svemu, drago nam je da 4Dportal dostiže sve veću razinu i pozornost čitatelja koji prate ove teme, a svakako nam je drago i da se "rađa" sve više novih internet stranica sa sličnim temama i da se sve više ljudi budi iz stanja "hibernacije" i "hipnoze" te svijet gleda otvorenijim očima.

Uglavnom, zaključak je da borba još traje, da imamo materijala za stranicu više nego ikada i da su brojne druge stranice na vrlo dobrom putu da nas "prešišaju". To je odlična stvar jer konkurencija i nas tjera na bolji i odgovorniji rad, a Vas na bolje razumijevanje svih mogućih i nemogućih problema i izlaza iz istih.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Približna cijena
• 13.666,69 €
Baner

Prijava

Registracija

*
*
*
*
*

* Polje je obavezno