4Dportal.com Facebook Profil4Dportal.com Twitter4Dportal.com YouTube kanal4Dportal.com RSS

A+ R A-

Intervju s glasnogovornikom Illuminata

31326

Ekskluzivno iz PR službe Illuminata, portal «Skriveno» danas vam predstavlja intervjue s jednim od glasnogovornika entiteta koji vladaju ovim planetom i ljudskim rodom, a ako želite, pred vama je intervju s vražjim glasnogovornikom.

 

Tko su, što rade, zašto su ovdje, zašto su nas porobili, koji je njihov cilj i je li istina da je vrijeme velike žetve iz Otkrivenja Ivanova blizu, glasnogovornik naših mrskih gospodara odgovara. Portal «Skkriveno» objavljuje prvi dio seanse ili prvi dio intervjua, a na dnu stranice nalaze se linkovi na ostatak materijala koji je prevelik (skoro 60 stranica teksta) da bi imalo smisla objaviti ga u cijelosti na portalu ovakvoga tipa.

Uvod u Illuminatsku igru

Dotični samoproklamirani insajder Illuminata pojavio se na «AboveTopSecret» forumu krajem listopada 2008. godine s ciljem da pruži informaciju o namjeri, odnosno ciljevima Illuminata. Razlog za to je, kako kaže, što je nastupilo pravo vrijeme da saznamo što se događa iza zavjese. Pri tom, čini se uvjerljivim, zašto to zaista radi. U tekstu je sažeto prepisan dijalog «AboveTopSecret» forumaša i ‘’Skrivene Ruke‘’(Hidden Hand), ali bez svih pitanja forumaša i citata naravno. Tko želi čitati izvorni tekst s odgovorima, čitavu prepisku na engleskom jeziku naći će na matičnom sajtu «AboveTopSecret» odakle je ovaj tekst i preuzet.

Ne želeći svojim čitateljima išta sugerirati niti kreirati njihove stavove i mišljenje, portal «Skriveno» tek može primijetiti da sugovornik na forumu, taj entitet, jako uvjerljivo odgovara na nasumična pitanja što ga čini prilično uvjerljivim. Tko god on bio, neki dobro informirani nedojebani genijalac u maminom podrumu ili nekakav vanjski entitet.  Odgovara inteligentno, precizno i bez odlaganja koje bi bilo neophodno svakome tko bi želio muljati, prezentirati prijevaru. To su primijetili i sami forumaši. Nadalje, dosljedan je. Mnoga pitanja su jako dobra, duboka, do određene mjere i filozofska, ali taj tip (ili žena, ne znamo – biće tvrdi da nije sa Zemlje), uspijeva odgovarati na jako dubokoj razini, te mu odgovori nisu oprečni. U kvalitetnom i inteligentnom dijalogu poput ovoga, bilo bi svakome teško da se u jednom trenutku ne oda. Ovaj entitet prilično je uvjerljiv, da ne kažemo čak i iskren.

Za pitanje svih pitanja, tko je “na vrhu piramide, on daje ključ, odgovore. Krvna linija čiji je on dio, daleko je iznad Rothschildovih po moći i u hijerarhiji, te je vanzemaljskog podrijetla. Onih poznatih 13 krvnih linija koje vladaju Zemljom, kao i druge dominantne zajedno sa Rothschildima i Merovinškim plemstvom na vrhu, na poprilično su nižoj stepenici u «Strukturi Velike Piramide» i igraju igru moći na Zemlji te su svjesni samo dijelova Velike Igre (znaju samo osnove). Krvna linija “Skrivene Ruke” mnogo je naprednija i na višem je  položaju u odnosu na njih.

Čini se da ovaj entitet zaista vjeruje u to što govori i bez obzira što se možda zavarava, prezentirao je najvjerojatnije ono što pokreće Illuminate. I što su njihovi ciljevi! Čitateljima će nesumnjivo, nakon čitanja ovog izuzetno zanimljivog materijala koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ostati prilično čudan osjećaj iznutra i mnogi će se zapitati, što ako je sve ovo stvarno istina, što onda? Možda će neke dijelove trebati iznova čitati jer materijal je «gadan» i za one koji su duboko ušli u istraživanje Velike igre.

Bilo je teško pojmiti što ZAISTA pokreće Illuminate… Pohlepa? Da. Moć? Naravno. Kontrola? Jasno. Ali uvijek ostaje osjećaj prisustva dublje misterije iza njihovog “Velikog Djela u Vremenu”. Ovo bi mogao biti odgovor:

Početak seanse i pravila igre

HH: Ja sam nasljedni (generacijski) član «Obitelji Vladajuće Krvne linije». Povremeno, po uputama Zakona našeg Kreatora, nakratko se otvori prozor mogućnosti, gdje se od nekolicine izabranih iz naše Obitelji zahtijeva da ostvare komunikaciju sa našim subjektima i ponudimo vam mogućnost da nas priupitate bilo koje pitanje na koje želite dobiti odgovor.

Ja sam u dvostrukoj obavezi u ovoj dužnosti. U obavezi sam shodno Zakonu našeg Kreatora ponuditi vam mogućnost u ovo vrijeme, ali sam i ograničen Zakonom Slobodne Volje (planetarnim) i Obiteljskim Zakletvama, gdje mi je samo ograničeno dozvoljeno reći.

Pravila određuju sudjelovanje u svakoj igri. Ukoliko želite sudjelovati, evo pravila:

1). Obraćat ću vam se ljubaznošću i poštovanjem, te očekujem isto od vas zauzvrat.

2). Ja ću odlučiti jesam li voljan ili mi je dozvoljeno odgovoriti na vaše pitanje. Ukoliko vam ne odgovorim na pitanje, to je zbog toga što mi nije dozvoljeno odgovoriti na njega ili zato što smatram da vašem pitanju nedostaje poštovanje, ljubaznost, inteligencija, pristojnost ili da jednostavno nije vrijedno na njega dati odgovor.

3). Pristajete gledati na ovaj potencijalni dijalog s aspekta ’dobre namjere’. U principu, ovo znači da umjesto da predstojeći tok informacija ispratite (na forumu) tupavim komentarima koji sadrže nevjericu ili prozivke, moje sudjelovanje u ovome zahtjeva od vas da razgovarate sa mnom ’oslobođeni od predrasuda’. Drugim riječima, pričekajte da se proces završi prije nego što sami odlučite ima li istine i znanja u ovome.

4). Da formulirate svoja pitanja inteligentno. Moje vrijeme je ograničeno. Ne želim ga gubiti vukući se kroz besmislena, neplodna, sirova ili nepristojna pitanja, stoga ću odgovoriti na pitanja za koja smatram da najviše zaslužuju moj odgovor u vremenu koje mi je na raspolaganju. Koristite vrijeme mudro.

Ukoliko bilo koji od gore navedenih uvjeta bude narušen, zadržavam pravo da od sada nadalje okončam ovaj razgovor ukoliko tako odlučim.

Na kraju, pokušat ću odgovoriti na vaša pitanja što iskrenije i otvoreno, što je više moguće. Odgovarat ću kako mi vrijeme bude dozvoljavalo.

ATS: Do koliko generacija unazad seže tvoja krvna linija, ili, možda bolje, koga tvoja familija drži za najranijeg pretka na poziciji moći?

HH: Naš Rodoslov seže do starina pa i prije toga. Od najranijeg doba vaše zabilježene “povijesti” a i prije, naša Obitelj “upravljala” je “igrom” iza zavjese na ovaj ili onaj način. Prije uspona i pada Atlantide (da, to se itekako desilo). Mi smo “rođeni da vodimo”. To je dio plana ove trenutne paradigme.

ATS: Do koje mjere je korišteno selektivno razmnožavanje kako bi se sačuvala čistoća linije i što biva sa djecom neodobrenih spajanja? (Pretpostavka -. da bi bili odgojeni sa privilegijama, ali ne bi, baš, dobili “ključeve od zamka” takoreći.)

HH: Odgoj je uglavnom specifičan, u ovisnosti od uloge koju član Obitelji treba preuzeti. Više ću reći u odgovoru na sljedeće postavljeno pitanje koje ste drugačije postavili.

Ne postoje neodobrena spajanja (veze). Naša familija će se uvijek spajati sa linijama, ili sa onim za što mi koristimo izraz “Kuće”. Brakovi su dogovoreni. Nijednom, za moga života, nisam čuo da je član Familije prekršio ovo pravilo još otkako postoji brak. Radiš ono što ti se kaže. Ne može se netko “pripojiti” Familiji. Može se samo “roditi”, odnosno inkarnirati u njoj.

Rijetko se kada dogodi da se rodi dijete na koje se gleda kao donosioca “nevolja”, no točna je vaša pretpostavka da bi i takvo dijete podigli kao dio Familije, ali ne bi odraslo u kući ili zajednici nijednog od svojih roditelja.

ATS: Ako zamislimo skalu, recimo kao trokut s Političkom, Religioznom i Poslovnom moći u trima točkama, gdje biste postavili moć kojom vaša obitelj raspolaže? Ujednačena? Više naginje ka jednoj u odnosu na druge dvije? Jedna je izražena? I kako se ta pozicija mijenjala tijekom vremena?

HH: Prvo morate shvatiti strukturu Familije. U velikom nacrtu stvari, Linija nije važna koliko Kuća jeste, Kuća, opet, nije važna koliko Familija. Familija je sve. Bez obzira na Kuću ili Liniju, mi smo Jedna (zaista međunarodna) Familija.

Zamislite tijelo. Kuća bi tada predstavljala vitalan organ ili dio tijela u okviru samog tijela. Svaki dio igra važnu ulogu u funkcioniranju cjeline, te od svakog od nas “cjelina” uživa našu potpunu lojalnost. Kažem, velik broj linija, (puno više nego što ste ih svjesni), Jedna Familija.

Naša domene utjecaja se ne uklapa tako lako u tri kutije vašeg trokuta koji ste zamislili. Postoji šest disciplina učenja unutar Familije, i svaki član familije se dugo podučava svakoj od njih i to od ranog djetinjstva. Svi imamo područje specijalizacije mada imamo i iskustvo iz svih oblasti. Šest oblasti ili “škole” učenja su Vojska, Vlada, Duhovnost, Učenost, Vodstvo (Vođenje) i Znanost. U praksi, na “pozornici” javnog života, držimo ključne pozicije u svakoj od ovih oblasti od značaja. S dodatkom suglasnog Medijskog stroja i vlasništva nad vašim Financijskim institucijama, sve osnove su obuhvaćene.

ATS: Koja od Vladajućih Krvnih linija Familija su Rockefellerovi? ( ovo je možda previše direktno za našeg ispitanika, pa ću promijeniti…) Koliko paralelnih krvnih linija procjenjujete da ima na sličnom položaju vašoj liniji i do koje mjere ih vaša linija vidi kao suradnike odnosno konkurenciju?

HH: Da, kao što rekoh, znanje o linijama nema praktično nikakav značaj za vas. Pripadnost Familiji je ono što je bitno. Postoji 13 ‘osnovnih’ ili ‘temeljnih’ originalnih krvnih linija. Mada, postoje mnoge, mnoge druge linije koje se prožimaju iz ovih kao rijeke iz oceana. Ako zamislite 13 originalnih linija kao Primarne boje, koje se mogu miješati da bi se dobio širok spektar drugih boja, onda ćete dobiti neki pojam. Ponovo kažem, nema natjecanja, postoji samo Familija.

Bez natjecanja tipa Kuća protiv Kuće, mada, u pitanju je ‘gledaj svoje dupe’ svijet. Postoji osobno natjecanje. Svi žele popeti se na stepenicu više. Čitavo društvo Familije radi po tom principu, u cilju napredovanja na gore.

ATS: Što izraz “nasljedni član” znači? Koje nasljeđe je u pitanju?


HH: Znači da je netko rođen u Familiji. Red i njegov plan se prenosi nadolje, s generacije na generaciju. Samo su u rijetkim situacijama došljaci uvođeni u Familiju, a čak i tada, dolazili su od drugih ‘ezoteričnih’ spojivih linija.

ATS: Možete li navesti dva ili više prethodnih primjera da je takva uputa (da se pruži informacija) bilo dana?

HH: Jednom 1999.godine, na onome što biste vi nazvali ‘alternativnom’ medijskom izvoru. Jednom 2003., na drugom internet forumu o ‘zavjerama’. Mada puštena informacija nije bila sasvim ‘čista’. Ne u cilju obmane već više zbog nesavršenog i nepotpunog znanja glasnika.
Ukoliko ne dolazi iz mainstream kontroliranih medija, mase neće u to povjerovati. Ova informacija je namijenjena onima koji znaju da smo itekako stvarni i da vršimo snažan ali fin utjecaj na vaše živote. Ukoliko želiš porobiti čovjeka – pusti ga da vjeruje da je već slobodan.

ATS: Na osnovu čega se bira vrijeme za takva otkrivenja?


HH: Na osnovu ukaza Vrhovnog Vijeća Svijeta, prema volji Kreatora.

ATS: Jesmo li zaista promatrani kao roba i kao takvi prodani, da nas vam je prodala Vlada?

HH: Generalno, da, Vlada vas je prodala. Na ljude se gleda kao na ‘zalog’; pješake koji se pomjeraju po šahovskoj tabli prema planu igre. Od strane Familije, suprotno uobičajenom vjerovanju, mnogi od nas vam ne žele nikakvo zlo direktno. Postoji samo pitanje božanske sudbine koju treba podržati i otkriti, te moramo odigrati naše uloge u igri, kao što su nam podijeljene od strane Kreatora. Na mnoge načine je, u stvari, u našem vlastitom interesu da ste spremni za predstojeću žetvu. Samo možda ne spremni baš na način na koji biste vi željeli biti. Mada, čak i tako, birate Negativan Polaritet na osnovu odluka Vlastite Volje, sa malom ‘pomoći’ i usmjeravanjem s naše strane. Duše su zrele za Žetvu u oba ‘ekstrema’ Polariteta može se reći.

ATS: Ako je tako, kako da postanemo slobodni?

HH: Nikada nećete biti ‘slobodni’, sve dok se inkarnirate na ovoj planeti. Sama priroda toga da ste ovdje je pokazatelj da je tako. Postoji razlog zašto ste ovdje, a ‘ovdje’ vrlo vjerojatno nije tamo gdje mislite da se ‘ovdje’ nalazi. Kako da postanete slobodni? Shvaćanjem gdje ste i razumijevanjem, zašto ste ovdje. Vrijeme vam brzo ističe da to uradite, prije nego što Žetva nastupi. Oni koji ne uspiju će morati ponoviti ciklus.

ATS: Da li je Mesija živ u ovom vremenu?

HH: “Mesija” ne postoji. Prestanite tražiti ‘spasenje’ izvan samih sebe. Ako pitate postoji li ‘Kristova Svijest’, onda da, postoji, u određenom smislu. Ali ne u vašoj trećedenzitetskoj svijesti.

ATS: Je li došao kraj svijeta na način kako je to opisano u Otkrivenju?


HH: Da. Ne samo kako je opisano u Otkrivenju, već u proročanstvima doslovno svake religije, duhovne filozofije i tradicije misterije kroz povijest. To vrijeme je tu. Međutim, evo vam jedan jednostavan primjer: Otkrivenje (Ivanovo) 14:14-16: 14. I vidjeh, i gle, oblak bijel, i na oblaku sjeđaše kao sin čovječji, i imaše na glavi svoju krunu zlatnu, i u ruci svoj srp oštar

15 I drugi anđeo iziđe iz crkve, vičući velikijem glasom onome što sjedi na oblaku: ‘zamahni srpom svojijem i žnji, jer dođe vrijeme da se žnje, jer se osuši žito zemaljsko.
16 I onaj što sjeđaše na oblaku baci srp svoj na zemlju, i požnjevena bi zemlja.

‘zemlja’ je zaista spremna za žetvu. Pitanje je samo: Tko će biti spreman? I hoće li žetva biti Pozitivna ili Negativna?

ATS: A kako gledaš na to da je britanska kraljevska familija istinska krvna linija, ali Ismael nije istinski primatelj Abrahamovog dara? Ukoliko potičeš iz istinske krvne linije, znat češ na što mislim…

HH: Tko kaže da je ‘ istinska ‘ krvna linija? Postojale su Vladajuće Krvne linije mnogo prije vašeg ‘Jehove’ i onoga s čim je (preko kojega je op.a) njegovo ‘Kršćanstvo’ stiglo na ovu planetu. Jehova je jedan od Kreatora, a ne Jedan Beskonačni Kreator. Postoje i Viši ‘bogovi’ od njega. Na kraju, Svi, su dijelovi Jednoga koji, bilo svjesno ili nesvjesno, koriste svoju Slobodnu Volju da bi Stvarali (Kreirali). Počnite proučavate ‘van okvira’ da bi spoznali Istinu o Kreaciji.

Britanska kraljevska porodica nije najmoćnija linija. Imena koja su vama poznata ne drže pravu drevnu moć. Postoje druge iznad ovih linija u Hijerarhiji. Nećete spoznati imena tih linija.

ATS: Kakav dokaz imaš da “vladajuće elitne familije” postoje i da si ti član jedne od njih? Mislim da je to nešto što si smatrao da se ne može falsificirati, zbog čega si izabrao taj identitet za priču koje se držiš – mada, mislim da postoji način da dokažeš.

HH: Nema potrebe da ti ja bilo što dokazujem. Ja samo radim ono što mi je rečeno. Vjeruj mi, ili nemoj, meni je savršeno svejedno. Obvezan sam obaviti svoj zadatak ovdje. Krajnji rezultat neće imati posljedice po mene. Odradit ću svoju dužnost predajući informacije koje je neophodno predati u ovom trenutku. Ne postoji obaveza gdje ću to uraditi, već samo da to učinim, odradim. Izabrao sam «Above Top Secret», jer je generalna razina inteligencije, razumijevanja i rasuđivanja viši nego na mnogim drugim takvim forumima.
Pokušajte me shvatiti, uslijed zakona Slobodne Volje, ne mogu samo dati informaciju, bar ne bez posljedice po moju ličnost što bih želio izbjeći. To je prekršaj nad vašom Slobodnom Voljom, vašim pravom da ne znate (!). Morate me pitati za informaciju koja vam treba pa tek onda vam je mogu i dati. Tako da, iako postoje važne stvari koje želim podijeliti s vama, ukoliko nisam priupitan, ne mogu vam pružiti informaciju. Nadam se da će sinkronicitet izvući iz vas najvažnija i najdublja pitanja. Moja dužnost je da ponudim. Vaša je da tražite. Moja dužnost je ispunjena bez obzira je li je i vaša.

ATS: Ako vladajuće elitne familije postoje i ti član jedne od njih, onda mora kontrolirati globalne događaje kroz vlade svijeta – reci nam jednu veliku vladinu akciju bilo koje zemlje koja će se dogoditi u narednih pet dana. Ne bi me čudilo da odbiješ tako nešto…


HH: [ Sept. 10, 2008]: Nemam slobodu raspravljati o tako bitnim trenutnim detaljima, a i u mnogim slučajevima, ionako nisam dovoljno visoko u Hijerarhiji da bi ih znao. Obično, primio bih poziv dan prije izvedbe velikog događaja, da bi mi se reklo nešto poput ‘ovaj dio takvog i takvog plana će se desiti sutra, nemoj da te uznemiri. Također, treba uzeti u obzir određene oblasti ekspertize koje sam prethodno spomenuo. Moja oblast je Duhovnost, tako da moja pažnja nije toliko usmjerena na geopolitičke događaje. Svjestan sam globalnog nacrta, ali njegovi finiji dijelovi često nisu u mojoj oblasti ekspertize. Spreman sam dati uvid u neke stvari koje će se desiti, a na koje ćete se moći vratiti i u retrospektivi verificirati moja predviđanja. Burza nekretnina će uskoro završiti svoj kontrolirani krah. Nakon prvobitne naznake da su ‘zajmovi’ i ‘spasonosni paketi’ primirili brod, doći će novi rekordni minusi do kraja mjeseca. Kasnije će naše financijske institucije opozvati sve zajmove. Nastupit će mnogi bankroti i zatvaranja. Jedini način da John McCain postane sljedeći USA predsjednik je da se nešto ‘dogodi’ Baracku Obami prije izbora. Ukoliko uopće i bude izbora. Ako određena struja prevagne, neće ih biti. Zapamtite, iza scene, postoji samo Jedna Partija. Naša Partija. ‘Demokracija’ je iluzija stvorena da bi podržala vaše ropstvo. Koja god strana ‘pobijedila’; Familija je pobijedila. Postoje mnoge varijante i alternativni ‘scenariji’. Svi do jednoga vode ka konačnoj primjeni nacrta našeg Kreatora.

Ukoliko nepredviđene smetnje odlože objavu, pojavit će se nova valuta krajem 2008./početkom 2009., zajedno sa novom Unijom nacija. Siječanj se spominje u nekim krugovima kao krajnji rok, mada postoje planovi koje bi ovo mogli izroditi mnogo ranije nego što se prvobitno očekivalo. Kako će se to odigrati, ovisi od rezultata drugih predstojećih događaja. Ja nisam dovoljno visoko u Hijerarhiji da bih znao bitne detalje vezane za datume i vremena toliko unaprijed. Postoji ‘drvo sistem’ po kojem se takvo znanje prenosi, kako i kada postane ‘potrebno znati’. Na mene se gleda kao na ‘Regionalnog’ lidera. Iznad mene su Nacionalni i Internacionalni.

San Francisco i Damask bit će nenaseljivi do kraja 2010. godine, a možda čak i ranije. Opet kažem, to zavisi od utjecaja određenih ‘sila’, kao i koje vremenske linije se aktiviraju. Čovječanstvo, iako potpuno nesvjesno toga, igra značajnu ulogu u ovome. Vi (kao kolektivna svijest planete), kvalitetom svojih misli i dijela birate Negativnu Polarizaciju po defaultu. Misao je kreativna energija, ako je fokusirana – dobivate ono što ste iznjedrili. Što mislite zašto su nam Mediji toliko bitni? Vi ste (kao društvo), u svom hipnotizirano – komatiziranom stanju, Slobodnom Voljom suglasni sa stanjem u kojem je vaša planeta danas. Punite vaše umove prljavštinom koja vam se servira putem vaših TV ekrana, a o kojoj ste ovisni, nasilje, pornografija, pohlepa, mržnja, sebičnost, neprestane ‘crne vesti’, strah i ‘teror’. Kad ste posljednji put zastali i pomislili na nešto lijepo i čisto? Planeta je takva kakva jeste zahvaljujući vašoj kolektivnoj svijesti o njoj. Suglasni ste u svom nedjelovanju svaki put kada vidite nepravdu i okrenete glavu ‘na drugu stranu’. Vaša ‘misao’ na podsvjesnoj razini kreacije prema Kreatoru je vaš pristanak da se ove stvari dogode. Čineći tako, služite našem cilju. Veoma nam je važno da Polaritet ove planete u vrijeme Velike Žetve bude Negativan. To znači Služba okrenuta Sebi, nasuprot Pozitivne, Službe ka Drugima. Nama je potrebna Negativna Žetva i vi činite jako dobar posao i pomažete nam da ostvarimo naš cilj. Veoma smo vam zahvalni.

Dogodit će se dramatične promjene u vašim klimatskim i vremenskim uvjetima tijekom narednih nekoliko godina. Čut ćete za vjetrove čija brzina prelazi 450 km/h. Dogodit će se tsunamiji i druga rasprostranjena razaranja; sunčevo zračenje krajem 2009. i početkom 2010. godine izazvat će i veliko topljenje polarnog leda i time drastičan porast razine mora što će ostaviti mnoge (internacionalne) metropole ispod vode. To je sve što vam imam reći za sada. Moram prisustvovati Žrtvovanju. Ne baš, šalim se… Vidjet ćemo možemo li povećati ‘dubinu’ upita u sljedećoj seansi. Kopajte ispod površine. Dođite do ‘Biti ‘ stvari.

(kraj prve seanse)

Kako čitava prepiska, sve seanse između entiteta koji se predstavlja kao glasnogovornik PR službe Illuminata, sadrže gotovo 60 stranica gustoga teksta u Wordu, ekipa portala Skriveno smatra da nema smisla u ovakvom formatu portala objavljivati ostatak, ali vam nudimo linkove na ostatak materijala koji se nalaze na uglednim portalima Val – znanje i Galaksija, odakle smo i sami preuzeli tekst. Vjerojatno ne treba govoriti onima koji su čitanjem došli do ovdje, sugerirati im – pročitajte svakako nastavke, jer uistinu je fascinantno pročitati jedno ovakvo djelo. Dolazilo ono uistinu iz PR službe Illuminata ili bilo inteligentna umotvorina nekog puno prizemnijeg, fana teorija zavjera ili državne službe koja želi održavati priču u zraku.

Zaključno, ovaj frajer koji bi po logici onoga što priča dolazio s četvrtog denziteta postojanja kao biće okrenuto sebi, igra za one koji su odavno porobili planetu Zemlju i ljudski rod. On je dobro svjestan globalnih promjena koje slijede i govoreći nama najbližom, kršćanskom analogijom, kada žetva uskoro dođe, oni koji shvate igru, suprotstave vlastiti ego dobroti, interesima bližnjih, dakle oni koji igraju u timu Isusa Krista, idu dalje, a ostali idu pod srp Illuminatske Luciferove žetve. Zanimljivo, njegova priča uklapa se u danas, u «krugovima tipa Skriveno» općeprihvaćenu teoriju postanka a la Sitchin i ekipa gdje su «preci» Illuminata opozicija (pali anđeli) onih (Bogova) koji su stvorili ljudski rod. Kreator o kojem govori bio bi tako, kršćanskom analogijom, Sotona osobno. A Bog? Bog je toliko iznad četvrtog, a pogotovo našeg trećeg denziteta postojanja da bi tek objašnjavanje Njegove uloge u svemu ovome bilo prava znanstvena fantastika. Kako bilo, u nastavku su linkovi na nastavak ovog super zanimljivog materijala.

IZVOR MATERIJALA: AboveTopSecret Forum

NASTAVAK, SEANSA BROJ 2: Val-znanje.hr

KOMPLETNI INTERVJU: Galaksija.info

Objavljeno u suradnji s portalom

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Komentari  

 
-8 #3 Hajrudin 2011-04-03 10:06
Šejtanska sranja :-x
Citat
 
 
+10 #2 Bel-Mordok 2011-04-02 19:03
Ovo je kao da slušam korisnika "PravedniUpaljac " na net.hr chatu :P

Ovako, iznad višega uvijek postoji više i to je svima jasno, no jedno je istina, a drugo su priče, no i priče znaju biti više istinite, dok se sama istina pravi od strane pobjednika, zar ne? ;) Zatim, što se tiče OPS stanja, naravno da npr. i sam organ koji je okrenut prema sebi ne može opstati, već ne funkcionira kako bi trebao, a što se tiče OPD-a, stvar i jest da smo svi mi kolektivna svijest, s koliko toliko vlastitim mišljenjem, koje je dosta nastalo ne samo od nas samih, već i od informacija koje smo prethodno prikupili kroz obrazovanje ili što već. Povijest jest učiteljica života, a život je učitelj učiteljice i njen gospodar (neka ovo ne bude šovinistička izjava) i sve što se događa događa se s razlogom, odnosno, s razlozima, jer koja je svrha da gospodar govori svojem robu svoje planove, osim u smislu da se rob ne okrene k drugoj strani, što i jest bio cilj samog gospodara, a da rob i ostane pri svome, opet gospodar dobiva, jer pokriva sve izbore koje rob može donijeti. U prijevodu, religijske osobe i ateisti: jedni vjeruju u doktrine, drugi isto, samo ne u religijske, već u političke. A taman i da ne vjeruju, to su dvije strane iste kovanice. Pitanje je stoga, čija je to kovanica i tko je taj tko tu kovanicu posjeduje? A tko posjeduje onoga tko tu kovanicu trenutno posjeduje i tko je u kovanicu izdao, kao i pitanje, tko je ih je sve stvorio i s kojom agendom? Smatram da ova priča nije autentična, ali u svakom slučaju daje na razmišljanje. Doduše, ovakve stvari nisu ništa novo, ali za one koje jest, u redu, bitno je razmišljati, zar ne? Ipak, i samo razmišljanje se često sastoji od tuđih mišljenja i informacija, stoga sve treba uzeti s dozom odstojanja, ali i više od toga. Mislim da kakvi god mi bili kao oblik života, da se i niski, srednji i visoki denziteti bore za nas, a ne mi za njih, u smislu da smo im hrana i robovi, jer i jesmo. Stoga, zapitajte se, tko je tu zapravo jak, vi, koji ih ne trebamo kao oni nas ili oni, koji ovise o nama i našem postojanju i za koje radimo? ;) Ljudi se trebaju osloboditi stigme da su stoka, te da su ti kojekakvi vladari iznad nas. Ne, oni nisu iznad nas, oni su ispod nas, jer prava priroda je ta da oni ovise o nama, i to više nego što mislimo, a ne mi o njima, jer ih mi uzdržavamo i žive nad našom mukom, a ne oni nas. ma koliko god oni imali krvne loze i božansku moć ili što već, nemaju nikakvo pravo ubirati plodove rada koje smo mi stvorili i koje i dalje stvaramo, jer nisu njihovo djelo, već naše. Stoga, pazite kome dajete pravo i moć. Razmislite o tome...
Citat
 
 
+11 #1 Vlado 2011-04-02 16:01
ne štima priča, vremenski slijed kao kod babe Vange
Citat
 

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Uhićen Julian Assange. Objavljeni detalji akcije i razlog uhićenja

Uhićen Julian Assange. Objavljeni detalji akcije i razlog uhićenja

UHIĆEN je Julian Assange, javlja Reuters. Ekvadorski predsjednik objavio je da je Ekvador povukao azil koji je dao Assangeu.

Budi prvi i komentiraj! Klikova:25274

Više...
CENZURA U MEDIJIMA - Pogledajte stvarnu situaciju probijanja migranata, njih 10.000

CENZURA U MEDIJIMA - Pogledajte stvarnu situaciju probijanja migranata, njih 10.000

Dok svi mediji i internetski portali cenzuriraju ovu vijest i pišu o 150 i 200 migranata koji pokušavaju ilegalno ući u Republiku Hrvatsku, ta je brojka daleko veća! Njih čak...

Budi prvi i komentiraj! Klikova:18984

Više...
Nakon više od 10 godina prosvjeda za čist zrak rafinerija u Bosanskom Brodu je (napokon) eksplodirala!

Nakon više od 10 godina prosvjeda za čist zrak rafinerija u Bosanskom Brodu je (napokon) eksplodirala!

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u utorak je premjestila svoj ured u Brodsko-posavsku županiju, i to baš u Slavonski Brod. Kako se putem medija u svojem javnom govoru obratila građanima Slavonskog...

Budi prvi i komentiraj! Klikova:19202

Više...
Kraljevini Nizozemskoj prodano 98.000 beba koje su silovane ili žrtvovane u orgijama!

Kraljevini Nizozemskoj prodano 98.000 beba koje su silovane ili žrtvovane u orgijama!

Procjenjuje se da godišnje nestane oko 8 milijuna djece, među kojima su i djeca koja su pobjegla od kuće kao i ona koja su oteta. Poznato je da...

Budi prvi i komentiraj! Klikova:14181

Više...
Čuvajte se ovih oglasa na Facebooku da ne biste ostali bez novaca!

Čuvajte se ovih oglasa na Facebooku da ne biste ostali bez novaca!

U zadnje vrijeme na društvenoj mreži Facebook pojavljuju se neki jako sumnjivi oglasi koji bi vas ukoliko niste oprezni mogli puno koštati. Zato pripazite da ne nasjednete na ovaj trik!

Budi prvi i komentiraj! Klikova:16491

Više...
Svećenik ošamario dijete na krštenju jer je preglasno plakalo

Svećenik ošamario dijete na krštenju jer je preglasno plakalo

Snimka iz jedne crkve u Francuskoj šokirala je svijet, a na njoj je prikazano kršenje dječaka kojeg je zbog plakanja svećenik ošamario.

Budi prvi i komentiraj! Klikova:11615

Više...
Migranti pokušali prošvercati čak 52 tone oružja i streljiva preko granice! Što nam se sprema?

Migranti pokušali prošvercati čak 52 tone oružja i streljiva preko granice! Što nam se sprema?

Čak 52 tone oružja i streljiva u velikim dvostrukim kontejnerima pratili su migrante u Europu, u grčke kampove za migrante, pretvarajući se da su namještaj, ali ih je grčka granična...

Budi prvi i komentiraj! Klikova:29218

Više...
U Hrvatskoj provedena još jedna ovrha nad djetetom, ovog puta u Splitu!

U Hrvatskoj provedena još jedna ovrha nad djetetom, ovog puta u Splitu!

Dječak je dan prije završio u bolnici zbog bolova u trbuhu, pušten je na kućnu njegu uz opasku da se ne izlaže stresu, no ovrha nije odgođena.

Budi prvi i komentiraj! Klikova:11634

Više...
POČINJE KORPORATIZAM Monsanto više ne postoji! Provjerite novo ime brenda koji cilja na Slavoniju

POČINJE KORPORATIZAM Monsanto više ne postoji! Provjerite novo ime brenda koji cilja na Slavoniju

Kontroverzni ISDS kao dio odbačenog TTIP-a imao je takav zadatak, no dolazak Trumpa očito mijenja određene obrasce i procese pa su se korporacije odlučile za drugačiju taktiku.

Budi prvi i komentiraj! Klikova:18046

Više...
TRAGIČNO: Majka pretukla bebu i bacila je u smeće

TRAGIČNO: Majka pretukla bebu i bacila je u smeće

U Sarajevu je pronađena beba (18 mjesec starosti) pretučena i s mnogo ozbiljnih ozljeda prevezena je na UKC.

Budi prvi i komentiraj! Klikova:13170

Više...
EKOLOŠKA KATASTROFA ZA 160.000 GRAĐANA BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE! Zagađeni zrak, voda i hrana, a krivci su poznati!

EKOLOŠKA KATASTROFA ZA 160.000 GRAĐANA BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE! Zagađeni zrak, voda i hrana, a krivci su poznati!

U samo 3 dana pred Uskrs 160.000 stanovnika Brodsko-posavske županije doživljava možda i najveću katastrofu nakon poplava i masovnog iseljavanja stanovništva - višestruko trovanje ravno terorizmu! Tri elementarne ljudske potrebe...

Komentari(1) Klikova:27663

Više...
Vaši profili na Facebooku su roba koja se svaki dan prodaje

Vaši profili na Facebooku su roba koja se svaki dan prodaje

Kada oglašivači žele ciljati i privuću određenu grupu korisnika, koji su, primjerice, određene dobi i imaju određene političke interese Facebook im to vrlo lako može omogućiti. Stvari...

Budi prvi i komentiraj! Klikova:13401

Više...
UMRO JE STEPHEN HAWKING: Čovjek koji je postao simbolom snage ljudskog uma preminuo u 76. godini života

UMRO JE STEPHEN HAWKING: Čovjek koji je postao simbolom snage ljudskog uma preminuo u 76. godini života

  Znameniti britanski teoretski fizičar Stephen Hawking umro je u dobi od 76 godina u svojoj kući u Cambridgeu, objavila je njegova obitelj u srijedu u ranim jutarnjim satima.

Budi prvi i komentiraj! Klikova:23583

Više...
HOROR UŽIVO: Tko je masovni ubojica u Las Vegasu? Nelogičnosti, 'false flag' napad, svjedočanstva preživjelih...

HOROR UŽIVO: Tko je masovni ubojica u Las Vegasu? Nelogičnosti, 'false flag' napad, svjedočanstva preživjelih...

Svjedoci su opisali potpuni užas koji se dogodio kada je poginulo 50 ljudi i više od 200 ranjenih u masovnj pucnjavi snimanju u Las Vegasu.

Budi prvi i komentiraj! Klikova:22557

Više...
Apokaliptični prizor: Uragan Irma doslovno 'usisao' ocean

Apokaliptični prizor: Uragan Irma doslovno 'usisao' ocean

Prirodni fenomen usred kojeg se ocean povuče događa se usred vrlo snažnih oluja, objašnjavaju stručnjaci. Nevjerojatni prizori morskog dna obišli su svijet i fascinirali milijune.

Budi prvi i komentiraj! Klikova:14678

Više...
UŽIVO pratite uragan Irmu kategorije 5, još jači od uragana Harvey! Vjetar na mahove puše 350 km/h

UŽIVO pratite uragan Irmu kategorije 5, još jači od uragana Harvey! Vjetar na mahove puše 350 km/h

Prema Floridi se kreće monstruozni uragan Irma, snažniji od Harveya koji je prošli tjedan devastirao Houston. Proglašeno je izvanredno stanje, vjetar već sada puše 296 km/h.

Budi prvi i komentiraj! Klikova:12498

Više...
Voditelj emisije uživo na BBC-u pokazao predsjedniku kompanije Coca-Cola koliko šećera ima u njihovom piću

Voditelj emisije uživo na BBC-u pokazao predsjedniku kompanije Coca-Cola koliko šećera ima u njihovom piću

U BBC emisiji uživo, voditelj je uporno pokazivao koliko šećera ima u piću Coca-Cola, sipajući vrećice šećera iz standardnih Coca-Cola čaša. Predsjednik kompanije Coca-Cola Europe je zamuckivajući samo prozborio "U...

Budi prvi i komentiraj! Klikova:12408

Više...
SVIJET OVO MORA VIDJETI! U Siriji izvršen kemijski napad

SVIJET OVO MORA VIDJETI! U Siriji izvršen kemijski napad

U zračnim napadima na pokrajinu Idlib na sjeverozapadu Sirije ubijeno je najmanje 18 ljudi, a ranjeni su deseci, rekao je Sirijski opservatorij za ljudska prava.

Budi prvi i komentiraj! Klikova:14898

Više...
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Kolumnisti

Partneri

 
4Dportal.com
Join Group
Klub redakcije i čitatelja 4Dportala - Pratite najnovije vijesti iz svijeta paranormalnog, misterija, tajni i teorija zavjera...
 

Prijava

Registracija

*
*
*
*
*

* Polje je obavezno