4Dportal.com Facebook Profil4Dportal.com Twitter4Dportal.com YouTube kanal4Dportal.com RSS

A+ R A-

Flatwoodsko čudovište

12106

Kontinent: Sjeverna Amerika

Zemlja podrijetla: SAD

Biće poznato i kao Fantom Flatwooda je viđeno 12.9.1952. u Braxton Countyju, Zapadnoj Viriginiji. Nikada nije razlučeno da li se ovdje radi o vanzemaljcima ili nekoj vrsti kriptida s našeg planeta.

 

Postoje dva osnovna svjedočanstva o ovom događaju. Jedni tvrde da su vidjeli pulsirajuću svjetlosnu crvenu kuglu koja je pala u šumu što jasno implicira na NLO. Drugi pak tvrde da je pred njima bilo biće od tri metra, sa glavom koja liči na kartaško srce, neljudskim očima, nekom vrstom tamne suknje, bez ramena sa kandžama. Druga grupacija je nakon bliskog susreta oboljela, simptomi su uključivali natečeno grlo, iziritiran nos uz povraćanje.

Kada se iz današnje perspektive sagleda ovaj slučaj, sve podsjeća na horor ili SF B produkcije. Iako je sve prilično trivijalno znanstvenici su se uključili u priču sa svojim objašnjenjima. To je po nekima bitan dokaz da se nešto zbilja dogodilo.

Tako nailazimo na mogućnost pada meteora koji je nekim plinovima omamio prisutne, te su vidjeli sovu za koju su povjerovali da je čudovište. Meni osobno to baš i ne liči na realno objašnjenje. Druga teorija je pad vojnog aviona s nekakvim eksperimentnim plinom koji je ljudima proizveo halucinacije i tegobe. Ovdje je problem prevelika sličnost halucinacija među subjektima. Treća teorija nema veze sa znanstvenicima i uključuje bliske susrete treće vrste sa vanzemaljcima.

Vjerujem da se uz malo detaljnije istraživanje moglo doći do boljih rezultata što samo govori o tom da možda takav način rada nekom i nije bio u interesu. Sumnjam da bi svi svjedoci događaja imali gotovo istovjetna svjedočanstva i to prilično originalna, kada izgled dođe u obzir, ako ništa nisu vidjeli.

Izvor: Neobjavljena knjiga "Svjetske misterije i tajne" - Ratko Martinović

Video isječci:


Literatura:

* Frank Veschino Jr. - Shoot Them Down!, The Flying Saucer Air Wars Of 1952 - 2007.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Baner
Baner
Baner

Najnovije


Marija Oršić: ALDEBARAN VANZEMALJCI!?
17 Veljača 2019, 21.18
Marija Oršić: ALDEBARAN VANZEMALJCI!?
Čudo iz Vatikana (NWO)
11 Veljača 2019, 17.29
Čudo iz Vatikana (NWO)
Čovjek koji je otkrio sve?!
10 Veljača 2019, 20.52
Čovjek koji je otkrio sve?!
Što se to događa?!
07 Veljača 2019, 22.18
Što se to događa?!
Baner
Baner

Kolumnisti

Popularno

Novosti


Čovjek koji je otkrio sve?!
10 Veljača 2019, 20.52
Čovjek koji je otkrio sve?!
Što se to događa?!
07 Veljača 2019, 22.18
Što se to događa?!

KolumnePartneri

 
4Dportal.com
Join Group
Klub redakcije i čitatelja 4Dportala - Pratite najnovije vijesti iz svijeta paranormalnog, misterija, tajni i teorija zavjera...
 

Prijava

Registracija

*
*
*
*
*

* Polje je obavezno